Servicii de evacuare 24 pentru masini in Chisinau.

Experiența de peste 12 ani în domeniu ne face să înțelegem nevoile clienților și mereu suntem pregătiți să intervenim pentru orice tractare auto. Compania Auto Club Asist este lider pe piața Moldovei în domeniul servicii evacuator auto și ajutor rutier. Dispunem de cel mai mare parc auto, avem cea mai mare bază de clienți mulțumiți propunem evacuator Chisinau 24 24.

Ca specialişti în domeniu vă oferim o gamă completă de servicii auto evacuator, suntem o echipa care lucrează non-stop, răspundem rapid la fiecare client. Dispunem de evacuator cu platformă hidraulică , evacuator cu manipulator 7t oferim asistență tehnică 24/24 .

Problema dvs. va fi rezolvată prompt și eficient! În plus, preturi la evacuator Moldova sunt destul de accesibile..

De ce trebuie să vă adresați anume la noi?

  • -pentru că ajungem la dvs. indiferent de condițiile meteorologice și rutiere;
  • -suntem dotați cu echipamente tehnice care permit deservirea tuturor tipurilor de vehicule;
  • -suntem cei mai rapizi și propunem evacuator Chisinau ieftin cu tarife minime, lucrăm Non Stop și oferim evacuator 24 24;
  • -garantăm efectuarea chiar și a celor mai complexe tractări ( evacuări), cât mai curând posibil și în conformitate cu toate normele de siguranță;

Indiferent de unde ne solicitați ajutorul 999 md evacuator sau de pe alte surse Auto Club Asist vă răspunde promt și vă ajută să evacuați ( tractați) automobilul sau utilajul la un preț transparent .

Factorii principali de care depinde un evacuator Chisinau pret este :

  • -Greutatea și dimensiunile vehiculului;
  • -Dificultatea de încărcare / descarcare;
  • -Distanța de transportare.

Alegeți profesioniștii și beneficiați de asistență promptă, precum și cel mai bun pret evacuator Chisinau!