Evacuator 24 pentru automobile in Moldova.

Dacă aveți o situație neprevăzută pe drum și nu mai puteți continua calea, evacuator Auto Club Asist vă vine în salvare! Evacuator Chisinau este amicul dvs. de nădejde la drum datorită gamei variate de servicii evacuator pe care vi le oferim. Cu noi veți economisi timp și bani, astfel cu un singur apel telefonic veți rezolva orice problemă .

Avem o experiență bogată în domeniul de tractare auto ,transport , utilaje agricole sau industrial la nivel național si internațional , încercăm să ne perfecționăm în continuu și să devenim cea mai bună firmă în domeniul tractarilor auto din Moldova prin calitatea serviciilor oferite.

Iata câteva situații când este necesar de a apela la evacuator auto md:

  • -Automobilul s-a defectat : frânele au cedat, motorul nu se pornește, cutia de viteze este blocată, mecanismul de direcție nu funcționează sau bateria este pur și simplu epuizată;
  • -Pană de cauciuc, ați intrat în șanț sau a avut loc un accident;
  • -Aveți nevoie să transportați un autovehicul, utilaj sau alte echipamente speciale.

Evacuator Moldova este disponibil non-stop. Noi lucrăm fără pauze și zile libere, de sărbători și în orice moment aveți nevoie de evacuator md 24 24 . Vă propunem evacuator Chisinau preturi rezonabille. Costul unui evacuator auto depinde de marca și modelul autovehicolului, dacă este blocat sau accidentat, de asemenea depinde de distanța parcursă! Dacă este evacutor Orhei , evacuator Calarasi ,evacuator Cahul, evacuator Causeni sau evacuator Balti vă propunem preturi accesibile și transparente!

Auto Club Asist vă pune la dispoziție de asemenea și evacuator cu macara, dacă sunteți în oraș soluția este una singură: evacuator taxi Chisinau 022800800 . Echipa noastră mereu este alături de dumneavoastră pentru a vă oferi tot de ce aveți nevoie pentru a beneficia în cel mai scurt timp de servicii evacuator md . Dispunem de specialiști calificați care organizează în mod competent evacuarea auto. Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfectă de funcţionare, cu personal calificat și amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Alegeți serviciul de primă clasă și prețurile rezonabile, comandă tractări auto de la Auto Club Asist!