Evacuator cu manipulator Moldova si Chisinau.

Dacă aveți o situație neprevăzută pe drum și nu mai puteți continua calea, manipulator Chisinau 24/24 de la Auto Club Asist va vini la salvare! Evacuator Moldova este amicul dvs. de nădejde la drum datorită gamei variate de servicii evacuator pe care vi le oferim. Cu noi veți economisi timp și bani, astfel cu un singur apel telefonic veți rezolva orice problemă.

Avem o experiență bogată în domeniul de manipulator auto Chisinau, transport, utilaje agricole sau industrial la nivel național si internațional, încercăm să ne perfecționăm în continuare și să devenim cea mai bună firmă în domeniul de evacuator cu manipulator Moldova prin calitatea serviciilor oferite. Iata câteva situații când este necesar de a apela la evacuator md:

  • -Automobilul s-a defectat: frânele au cedat, motorul nu se pornește, cutia de viteze este blocată, mecanismul de direcție nu funcționează sau bateria este pur și simplu epuizată;
  • -Pană de cauciuc, ați intrat în șanț sau a avut loc un accident;
  • -Aveți nevoie să transportați un autovehicul, utilaj sau alte echipamente speciale.

Evacuator Chisinau este disponibil non stop. Noi lucrăm fără pauze și zile libere, de sărbători și în orice moment aveți nevoie de evacuator 24/24. Vă propunem evacuator Moldova ieftin si cu preturi rezonabille. Costul unui taxi evacuator depinde de marca și modelul autovehicolului, dacă este blocat sau accidentat, de asemenea depinde de distanța parcursă!

Auto Club Asist vă pune la dispoziție de asemenea și manipulator non stop, dacă sunteți în oraș soluția este una singură: auto evacuator si tel - 022800800. Echipa noastră mereu este alături de dumneavoastră pentru a vă oferi tot de ce aveți nevoie pentru a beneficia în cel mai scurt timp de servicii evacuator. Dispunem de specialiști calificați care organizează în mod competent evacuarea auto. Serviciile sunt prestate cu autovehicule în stare perfectă de funcţionare, cu personal calificat și amabil, accentul punându-se permanent pe calitatea serviciilor.

Alegeți serviciul de primă clasă și prețurile rezonabile, comanda tractari auto de la Auto Club Asist!